Претрага

Konobar – Šanker (Hotel Grand Kopaonik)

Hotel Grand Kopaonik više od četiri decenije predstavlja sinonim za neprikosnoveni kvalitet. U srcu najmodernijeg skijališta u regionu, na Kopaoniku, uživa titulu simbola ove srpske planine. Hotel je poznat po vrhunskim spa sadržajima i ekskluzivnoj gastronomskoj ponudi

Kao kompanija koja ima visoke ciljeve i jasnu viziju i misiju, posebnu važnost pridajemo našem timu kome verujemo i koji stalno raste i razvija se zajedno sa kompanijom.

Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim izazovima, a vredni ste i dinamični, pridružite nam se.

Tražimo pojačanje na poziciji:

KONOBAR – ŠANKER

 

  • Pridržavanje svih hotelskih standarda, procedura i pravila ponašanja;
  • Pridržavanje svih procedura osnivača;
  • Koordinacija i saradnja sa rukovodiocima drugih organizacionih jedinica;
  • Odgovoran za higijenu svog radnog prostora;
  • Poznavanje svih artikala na jelovniku, vinskoj i bar listi, kao i normativa propisanih standardom usluživanja;
  • Organizuje i prati sve specijalne zahteve i narudžbine;
  • Prima komentare gostiju u vezi sa kvalitetom usluge i komunicira ih sa nadređenima;
  • Učestvuje u pripremi venčanja, većih proslava i događaja;
  • Prima porudžbine i zavodi ih u sistem Micros;
  • Zavodi porudžbine u sistem Micros na odgovarajući broj stola koji je definisan u sistemu;
  • Gostima prezentuje ponudu hrane i pića i daje preporuke;
  • Seče i garnira voće za potrebe služenja koktela;
  • Vodi računa o stanju zaliha pića i o ostvarenoj prodaji u restoranima i barovima;
  • Odgovoran je za higijenu šankova, stolova u resotoranima i barovima i okolnih površina;
  • Doprinosi da sektor ostvari zadovoljavajući promet, koristeći prodajne tehnike;
  • Proverava čistoću čaša, pribora, restoranskog i barskog inventara, po sanitarnim i hotelskim standardima;
  • Odgovoran je za poštovanje zakonskih normi za usluživanje i prodavanje alkoholnih pića (maloletnim licima);
  • Poštuje hotelska pravila za pušačke i nepušačke zone i o istim informiše goste;
  • Priprema jela ispred gosta (flambiranje, filetiranje, tranširanje);
  • Naplaćuje račune u skladu sa izvršenom uslugom i izdaje fiskalne račune;
  • Odgovoran je za stanje pazara na blagajnama restorana i barova i za poštovanje fiskalnih propisa;
  • Vodi evidenciju o stanju zaliha inventara;
  • Izvršavanje ostalih konkretnih poslova po nalogu direktno nadređenog/nadređene, za koje zaposleni ima stručne sposobnosti i iskustvo;
  • Odgovoran za primenu i pridržavanje opšteg akta poslodavca, pravilnika, procedura, standarda i ostalih akata i odluka poslodavca;
  • Odgovoran za pridržavanje pravila u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara;
  • Ponaša se u skladu sa usvojenim vrednostima

 

Profil kandidata:

  • Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke struke i druge vrste
  • Rad na personalnom računaru
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Najmanje 1 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

Mi nudimo:

  • Rad u stabilnoj kompaniji
  • Mogućnost učenja, profesionalnog razvoja i napredovanja
  • Dinamično i prijatno radno okruženje
  • Timsku saradnju i podršku

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.