Hotel Grand Kopaonik više od četiri decenije predstavlja sinonim za neprikosnoveni kvalitet. U srcu najmodernijeg skijališta u regionu, na Kopaoniku, uživa titulu simbola ove srpske planine. Hotel je poznat po vrhunskim spa sadržajima i ekskluzivnoj gastronomskoj ponudi
Kao kompanija koja ima visoke ciljeve i jasnu viziju i misiju, posebnu važnost pridajemo našem timu kome verujemo i koji stalno raste i razvija se zajedno sa kompanijom.
Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim izazovima, a vredni ste i dinamični, pridružite nam se.
Tražimo pojačanje na poziciji:
KONOBAR – ŠANKER
- Pridržavanje svih hotelskih standarda, procedura i pravila ponašanja;
- Pridržavanje svih procedura osnivača;
- Koordinacija i saradnja sa rukovodiocima drugih organizacionih jedinica;
- Odgovoran za higijenu svog radnog prostora;
- Poznavanje svih artikala na jelovniku, vinskoj i bar listi, kao i normativa propisanih standardom usluživanja;
- Organizuje i prati sve specijalne zahteve i narudžbine;
- Prima komentare gostiju u vezi sa kvalitetom usluge i komunicira ih sa nadređenima;
- Učestvuje u pripremi venčanja, većih proslava i događaja;
- Prima porudžbine i zavodi ih u sistem Micros;
- Zavodi porudžbine u sistem Micros na odgovarajući broj stola koji je definisan u sistemu;
- Gostima prezentuje ponudu hrane i pića i daje preporuke;
- Seče i garnira voće za potrebe služenja koktela;
- Vodi računa o stanju zaliha pića i o ostvarenoj prodaji u restoranima i barovima;
- Odgovoran je za higijenu šankova, stolova u resotoranima i barovima i okolnih površina;
- Doprinosi da sektor ostvari zadovoljavajući promet, koristeći prodajne tehnike;
- Proverava čistoću čaša, pribora, restoranskog i barskog inventara, po sanitarnim i hotelskim standardima;
- Odgovoran je za poštovanje zakonskih normi za usluživanje i prodavanje alkoholnih pića (maloletnim licima);
- Poštuje hotelska pravila za pušačke i nepušačke zone i o istim informiše goste;
- Priprema jela ispred gosta (flambiranje, filetiranje, tranširanje);
- Naplaćuje račune u skladu sa izvršenom uslugom i izdaje fiskalne račune;
- Odgovoran je za stanje pazara na blagajnama restorana i barova i za poštovanje fiskalnih propisa;
- Vodi evidenciju o stanju zaliha inventara;
- Izvršavanje ostalih konkretnih poslova po nalogu direktno nadređenog/nadređene, za koje zaposleni ima stručne sposobnosti i iskustvo;
- Odgovoran za primenu i pridržavanje opšteg akta poslodavca, pravilnika, procedura, standarda i ostalih akata i odluka poslodavca;
- Odgovoran za pridržavanje pravila u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara;
- Ponaša se u skladu sa usvojenim vrednostima
Profil kandidata:
- Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke struke i druge vrste
- Rad na personalnom računaru
- Poznavanje engleskog jezika
- Najmanje 1 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Mi nudimo:
- Rad u stabilnoj kompaniji
- Mogućnost učenja, profesionalnog razvoja i napredovanja
- Dinamično i prijatno radno okruženje
- Timsku saradnju i podršku
Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.