Opis posla:
- Rukovođenje celokupnim poslovanjem kuhinje
- Obuka, organizacija i nadgledanje rada zaposlenih u kuhinji;
- Odgovornost za osmišljavanje menija, koordinaciju i kontrolu primene svih priprema redovnih i vanrednih obroka u skladu sa standardima hotela;
- Odgovornost za odobravanje i nadgledanje izdavanja obroka;
- Odgovoran za evidenciju ostvarenih radnih sati zaposlenih u organizacionoj celini;
- Odgovornost za implementaciju i kontrolu primene svih propisanih normativa u radu i njihovu kontrolu
- Odgovornost za poštovanje standarda kvaliteta i kvantiteta jela i proizvoda;
- Odgovornost za kontrolu higijene prostorija, sredstava za rad i osoblja kuhinje;
- Odgovornost za kontrolu svih troškova i povećanje profitabilnosti;
- Vodi nabavku sirovina i odgovara za njihov kvalitet i ispravnost;
- Odgovara za materijalno stanje robe i namirnica u kuhinji;
- Odgovornost za izradu rasporeda rada zaposlenih;
- Izveštavanje nadređenih;
- Prati i primenjuje najnovija dostignuća u oblasti kulinarstva i menadžmenta u kulinarstvu;
- Izvršavanje ostalih poslova po nalogu direktno nadređenog/nadređene
- Ponaša se u skladu sa vrednostima grupe
Uslovi za zasnivanje radnog odnosa
- Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke ili kulinarske struke i druge vrste
- Rad na personalnom računaru
- Poznavanje engleskog jezika
- Najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Nudimo:
- Rad u renomiranoj, stabilnoj kompaniji i stručnom i ambicioznom timu
- Mogućnost usavršavanja i napredovanja
- Dodatno zdravstveno osiguranje
- Smeštaj i obroke u centru Kopaonika