Šef/-ica kuhinje pansiona – Hotel Grand Kopaonik

Opis posla:

  • Rukovođenje celokupnim poslovanjem kuhinje
  • Obuka, organizacija i nadgledanje rada zaposlenih u kuhinji;
  • Odgovornost za osmišljavanje menija, koordinaciju i kontrolu primene svih priprema redovnih i vanrednih obroka u skladu sa standardima hotela;
  • Odgovornost za odobravanje i nadgledanje izdavanja obroka;
  • Odgovoran za evidenciju ostvarenih radnih sati zaposlenih u organizacionoj celini;
  • Odgovornost za implementaciju i kontrolu primene svih propisanih normativa u radu i njihovu kontrolu
  • Odgovornost za poštovanje  standarda kvaliteta i kvantiteta jela i proizvoda;
  • Odgovornost za kontrolu higijene prostorija, sredstava za rad i osoblja kuhinje;
  • Odgovornost za kontrolu svih troškova i povećanje profitabilnosti;
  • Vodi nabavku sirovina i odgovara za njihov kvalitet i ispravnost;
  • Odgovara za materijalno stanje robe i namirnica u kuhinji;
  • Odgovornost za izradu rasporeda rada zaposlenih;
  • Izveštavanje nadređenih;
  • Prati  i primenjuje najnovija dostignuća u oblasti kulinarstva i menadžmenta u kulinarstvu;
  • Izvršavanje ostalih poslova po nalogu direktno nadređenog/nadređene
  • Ponaša se u skladu sa vrednostima grupe

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa

  • Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke ili kulinarske struke i druge vrste
  • Rad na personalnom računaru
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

 Nudimo: 

  • Rad u renomiranoj, stabilnoj kompaniji i stručnom i ambicioznom timu
  • Mogućnost usavršavanja i napredovanja
  • Dodatno zdravstveno osiguranje
  • Smeštaj i obroke u centru Kopaonika