Glavni kuvar/kuvarica – Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand Kopaonik je jedan od najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije, a od 2009. godine posluje u okviru kompanije MK Group. Kao lider u svojoj oblasti, kompanija ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji hotelski brend – Grand Kopaonik, koristeći i kontinuirano unapređujući potencijale same destinacije u segmentu zimskog, letnjeg i kongresnog turizma, na način koji je održiv i koji ima višestruku korist za celu turističku privredu ovog dela naše zemlje. Kroz konstantno unapređivanje poslovanja i osnaživanje zaposlenih, Grand Kopaonik uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva.

Pridružite se uspešnom timu hotela Grand na poziciji: Glavni kuvar/kuvarica

Opis posla:

  • Odgovoran je za poštovanje predefinisanih receptura za pripremu jela
  • Priprema jela u skladu sa definisanim vremenskim rokovima
  • Priprema i dekoriše hranu tako da zadovoljava najviše standarde
  • Vodi brigu o zalihama hrane i inventara u odeljenju
  • Vrši pripremu namirnica za služenje jela i poštuje vremenske okvire definisane od strane Glavnog šefa kuhinje
  • Kontroliše da li je hrana na švedskom stolu prezentovana na dopadljiv, ukusan i uredan način
  • Kontroliše da li je hrana na švedskom stolu zadovoljavajuće temperature služenja (topla i hladna jela)
  • Nadgleda i obučava zaposlene tokom služenja obroka kako bi se ostvarila zadovoljavajuća produktivnost i performansa
  • Odgovoran je za kontrolu kvaliteta svih namirnica, kao i za praćenje rokova trajanja, kako bi finalni proizvod bio u skladu sa svim sanitarnim propisima i u kvalitetu shodno kategorizaciji hotela
  • Odgovoran je za urednost i čistoću svog radnog prostora i kuhinjske sekcije u kojoj je raspoređen

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa:

  • Najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

Nudimo:

  • Rad u renomiranoj, stabilnoj kompaniji i stručnom i ambicioznom timu
  • Mogućnost usavršavanja i napredovanja
  • Smeštaj i obroke u centru Kopaonika

Rok za prijavu: 27.12.2024.

Samo kandidati koji uđu u uži krug će biti kontaktirani.