Претрага

STVARAMO VREDNOST

Agri-food, zelena energija, turizam i real-estate su ključne oblasti u kojima širimo svoje poslovanje.

O kompaniji

MK GROUP

Održivi razvoj, stalni rast, efikasno upravljanje i fokus na vrhunski rezultat, pozicionirali su MK Group među vodeće kompanije Jugoistočne Evrope. U širenju poslovanja fokusirali smo se na tri ključne obasti: poljoprivredno-prehrambeni sektor, sektor turizma i nekretnina, kao i sektor energetike u oblasti obnovljivih izvora energije.

Uživamo internacionalnu reputaciju stabilnog, jakog sistema i pouzdanog poslovnog partnera zahvaljujući dokazanoj ekspertizi u kreiranju i upravljanju održivim i profitabilnim biznis modelima. Iz godine u godinu beležimo rast poslovnih rezultata, a poslovne operacije primarno širimo u Adria regionu: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Na ovim tržištima MK Group je prepoznata kao odgovoran lider koji budućnost gradi kroz nove investicije u poslovanje i ljude – svoje zaposlene i lokalne zajednice u kojima posluje.

Pune četiri decenije prošle su od prvih početaka MK Group koja je danas, nakon 40 godina i 1,6 milijardi evra investicija u poslovanje, važna pokretačka snaga srpske i regionalne privrede. Povodom jubileja kompanije predstavili smo dalje razvojne planove i novi investicioni ciklus koji ćemo realizovati do kraja 2026. godine. Ukupna vrednost najavljenih ulaganja iznosi 1,6 milijardi evra, što je iznos jednak našim dosadašnjim investicijama, što govori o ambicionim ciljevima koje smo postavili.

0
MILIJARDI EVRA
INVESTICIONI CIKLUS
DO 2026.
0

MILIONA EVRA
ZA AGRAR

0

MILIONA EVRA
ZA ZELENU ENERGIJU

0

MILIONA EVRA
ZA TURIZAM

Naše lokacije

MK GROUP

Misija

Rastemo stvarajući okruženje u kojem se ostvaruju lični i timski potencijali, uz optimalno upravljanje i odgovorno ponašanje.

Vizija

Stvaramo vrednost kroz razvoj ljudi, poslovanja i društva u celini.

MK GROUP

Menadžment tim

Liderstvo, preduzetnički duh i stručnost odlikuju menadžment tim naše kompanije. Uspostavili smo efikasni i efektivni sistem upravljanja velikim sistemom, sa diverzifikovanim poslovanjem i poslovnim aktivnostima na više tržišta, čime osiguravamo odlične rezultate.

Saznajte više o članovima Odbora direktora MK Group i menadžmenta divizija koje posluju u sastavu grupacije.

Nagrade

MK GROUP