Претрага

Šef/-ica kuhinje pansiona Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand Kopaonik je jedan od najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije, a od 2009. godine posluje u okviru kompanije MK Group. Kao lider u svojoj oblasti, kompanija ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji hotelski brend – Grand Kopaonik, koristeći i kontinuirano unapređujući potencijale same destinacije u segmentu zimskog, letnjeg i kongresnog turizma, na način koji je održiv i koji ima višestruku korist za celu turističku privredu ovog dela naše zemlje. Kroz konstantno unapređivanje poslovanja i osnaživanje zaposlenih, Grand Kopaonik uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva.

Pridružite se uspešnom timu hotela Grand na poziciji: Šef/-ica kuhinje pansiona

Opis posla:

  • Rukovođenje celokupnim poslovanjem kuhinje
  • Obuka, organizacija i nadgledanje rada zaposlenih u kuhinji;
  • Odgovornost za osmišljavanje menija, koordinaciju i kontrolu primene svih priprema redovnih i vanrednih obroka u skladu sa standardima hotela;
  • Odgovornost za odobravanje i nadgledanje izdavanja obroka;
  • Odgovoran za evidenciju ostvarenih radnih sati zaposlenih u organizacionoj celini;
  • Odgovornost za implementaciju i kontrolu primene svih propisanih normativa u radu i njihovu kontrolu
  • Odgovornost za poštovanje  standarda kvaliteta i kvantiteta jela i proizvoda;
  • Odgovornost za kontrolu higijene prostorija, sredstava za rad i osoblja kuhinje;
  • Odgovornost za kontrolu svih troškova i povećanje profitabilnosti;
  • Vodi nabavku sirovina i odgovara za njihov kvalitet i ispravnost;
  • Odgovara za materijalno stanje robe i namirnica u kuhinji;
  • Odgovornost za izradu rasporeda rada zaposlenih;
  • Izveštavanje nadređenih;
  • Prati  i primenjuje najnovija dostignuća u oblasti kulinarstva i menadžmenta u kulinarstvu;
  • Izvršavanje ostalih poslova po nalogu direktno nadređenog/nadređene
  • Ponaša se u skladu sa vrednostima grupe

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa:

  • Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke ili kulinarske struke i druge vrste
  • Rad na personalnom računaru
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

Nudimo:

  • Rad u renomiranoj, stabilnoj kompaniji i stručnom i ambicioznom timu
  • Mogućnost usavršavanja i napredovanja
  • Dodatno zdravstveno osiguranje
  • Smeštaj i obroke u centru Kopaonika

Rok za prijavu: 5.11.2024.

Samo kandidati koji uđu u uži krug će biti kontaktirani.