Претрага

Carnex predvodi mesnu industriju regiona uz prepoznatljivi brend i kvalitet koji traje već 65 godina.

O KOMPANIJI

Sa tradicijom dugom 65 godina Carnex važi za jednog od najvećih proizvođača mesa i mesnih prerađevina u regionu, sa zaokruženim sistemom proizvodnje od „farme do trpeze“. Kompanija je ujedno najveći proizvođač svinja u Srbiji, a kvalitet sirovine koju koristi u industriji mesa obezbeđuje i korišćenjem stočne hrane koju proizvodi u sopstvenoj fabrici.

Zaštitni znak Carnex brenda je vrhunski kvalitet proizvoda, uz kombinaciju tradicionalnih receptura i inoviranja asortimana koji prati trendove i želje savremenog potrošača.

0 t

godišnja prodaja

0

proizvoda u asortimanu

0

zemalja izvoza

0

godišnja proizvodnja svinja

Proizvodi

Bogat proizvodni portfolio Carnexa obuhvata preko 150 mesnih proizvoda u asortimanu, koji su grupisani u pet velikih kategorija: trajni i polutrajni mesni proizvodi, paštete, gotova jela i sveže meso.

proizvodi

Čuvena Carnex pašteta

Carnex paštete proizvode se od pažljivo odabranih komada mesa, sa savršeno izbalansiranom dozom začina, po recepturi koja poštuje vrhunski nivo proizvodnje. Sa prepoznatljivim i jedinstvenim ukusom, odlično se kombinuju uz različite obroke – kao deo doručka ili večere, kao užina ili deo posluženja za sve koje vole kvalitetan namaz.

Portfolio Carnex pašteta obuhvata jetrene paštete i živinske paštete u tri ukusa: pileću, pileću pikant i ćureću paštetu.

STOČARSTVO

Farme svinja

Sa plodne vojvođanske ravnice dolaze sirovine za ishranu tovljenika na Carnexovim farmama. Visokokvalitetnu stočnu hranu kompanija proizvodi u sopstvenoj fabrici i na taj način osigurava sve potrebne nutrijente za ishranu svinja na svojih šest farmi. Na njima se godišnje proizvede oko 140.000 tovljenika, a ovaj kapacitet pozicionirao je Carnex kao najvećeg proizvođača svinja u Srbiji i kompaniju koja značajno doprinosi revitalizaciji stočarstva.