Претрага

Stvaramo nove i razvijamo legendarne destinacije u Adria regionu.

O DIVIZIJI

Na najekskluzivnijim turističkim lokacijama u regionu nalaze se hoteli i real estate projekti u vlasništvu MK Group. Donosimo svetske hotelijerske trendove na ove prostore, stvaramo i razvijamo destinacije koje privlače goste iz cele Evrope u potrazi za vrhunskim doživljajima i sadržajima. Našu ekspertizu u luksuznom turizmu potvrđuje saradnja sa renomiranim globalnim hotelskim lancem Kempinski.

Hotelski i real estate portfolio MK Group prostire se u četiri države Adria regiona: Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Obuhvata 11 hotela u većinskom i manjinskom vlasništvu kompanije, tri turistička real estate kompleksa, Aerodrom Portorož i golf teren u Istri, kao i real estate kompaniju Monetic u Sloveniji.

0

hotela
u vlasništvu

0

hotela u manjinskom vlasništvu

0

turistička real estate kompleksa

0 ha

golf teren
sa 18 rupa

Luksuzni planinski turizam

Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand Kopaonik više od četiri decenije predstavlja sinonim za neprikosnoveni kvalitet, kao predvodnik luksuznog turizma na Kopaoniku.

Grand Residences

Na prestižnoj lokaciji u centru Kopaonika, na 1770m nadmorske visine, Grand Residences predstavlja ekskluzivni rezidencijalni deo hotela Grand Kopaonik.

Odmor u Istri tokom cele godine

Kempinski Hotel Adriatic

Hotel Kempinski Adriatic, smešten u Savudriji, u hrvatskom delu Istre, predstavlja lukuzni kompleks koji je deo MK Group portfolija od 2017. godine.

Kempinski Palace Portorož

Hotel Kempinski Palace Portorož nalazi se u samom centru Portoroža, u okviru jednog od najlepših parkova u Istri.

HRVATSKA

Petram Resort & Residences

Petram Resort & Residences je turističko-rezidencijalni kompleks jedinstvenog koncepta na hrvatskoj obali. Smešten je u Savudriji, u Istri, na samoj granici sa Slovenijom.

CRNA GORA

Budvanska rivijera
i Sveti Stefan

MK Group prepoznaje veliki turistički potencijal crnogorske obale Jadranskog mora. Kompanija je manjinski vlasnik dva prestižna hotelska kompleksa – Budvanske Rivijere i Svetog Stefana.

SLOVENIJA

Forum Metalka

Forum Metalka nudi moderni poslovni prostor atraktivnog dizajna u srcu Ljubljane. Ova zgrada sa bogatom prošlošću simbol je uspešnog poslovanja i kreativnosti Ljubljane.