Претрага

Petram Resort & Residences

SAVUDRIJA, HRVATSKA

INVESTICIJE

Investicija vredna 110 miliona evra

Petram Resort & Residences predstavlja još jednu investiciju MK Group u hrvatski turizam, čija vrednost iznosi 100 miliona evra, a koja je realizovana u partnerstvu sa Aleksandar Group. Smešten u Savudriji, u hrvatskom delu Istre, ovaj jedinstveni rezidencijalni kompleks prostire se na blizu 85.000 m2 i raspolaže sa 55 vila i 197 apartmana modernog dizajna, izgrađenih prema najvišim standardima zelene gradnje.

Pored smeštajnih kapaciteta dostupnih za najam ili kupovinu, u sklopu resorta vlasnicima i gostima su na raspolaganju tri restorana, dva bazena, plaža, wellness i sportski sadržaji, ali i property menadžment uz 24-časovnu podršku. Zaštitni znak Petrama je najduži infinity rooftop bazen u Evropi, dug 105 metara.

0

miliona evra vrednost investicije

0 m2

površina kompleksa

0

luksuzne nekretnine

0 m

najduži infinity rooftop bazen

Petram Resort & Residences otvorio svoja vrata

U junu 2023. godine, svečano smo otvorili Petram Resort & Residences u Savudriji, u prisustvu velikog broja zvanica iz društvenog i javnog života iz celog regiona.

U videu ispod možete pogledati premium sadržaje i usluge koje ovaj kompleks nudi, garantujući iskustvo odmora od pet zvezdica.

Za više informacija preuzmite brošuru.

Na projektu izgradnje Petram Resorta and Residences koje je trajalo dve godine učestvovalo je više od 100 građevinskih kompanija, preko 60 dobavljača različite opreme, kao i više od 1700 radnika.

Galerija

MK GROUP