Претрага

Agroglobe doveo New Holland u Novi Sad

11.04.2014.

Kompanija Agroglobe, članica MK Group, je potpisala ugovor sa kompanijom CNH Industrijal, čime je postala ekskluzivni uvoznik i distributer poljoprivredne mehanizacije brenda New Holland Agriculture za tržište Srbije i Crne Gore.

Ovaj ugovor je u potpunosti u skladu sa planovima naše kompanije, koji su usmereni ka unapređenju srpskog agrara. U projekat je investirano preko 300 miliona dinara i otvoreno 30 novih radnih mesta“, istakao je generalni direktor Agrogloba, Božidar Kostić, obraćajući se prisutnima na potpisivanju ugovora.

Predsednik brenda New Holland i član izvršnog odbora CNH Industrial, Karlo Lambro izrazio je zadovoljstvo budućom saradnjom sa kompanijom Agroglobe, koju smatra pouzdanim partnerom na srpskom tržištu.

AGROGLOBE je postao ekskluzivni distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije svetski poznate marke NEW HOLLAND za Srbiju i Crnu Goru. Na našem tržištu AGROGLOBE će kupcima ponuditi traktore New Holland snage od 45 – 600KS i kombajne New Holland serije: TC , CX I CR, koji će zadovoljiti naše tržište, kako mala porodična gazdinstva tako i velike proizvođače.