Претрага

Carnex dobitnik SUPERBRANDS nagrade

20.05.2013.

Beograd, 25. april 2013. – Kompanija Carnex osvojila je nagradu Superbrands u kategoriji hrana u izboru SUPERBRANDS SRBIJE. Superbrands kompanije izabrane su nakon ispitivanja tržišta, javnog mnjenja i ocena članova nezavisnog Saveta Superbrandsa (www.superbrands.org). Savet Superbrands sastavljen je od vodećih ličnosti ekonomije, marketinga i medija.
„Superbrands nagrada u kategoriji hrana za nas je još jedna potvrda da uspešno i kvalitetno radimo svoj posao. Vodeći se svetskim standardima poslovanja nastojimo da svojim potrošačima uvek izađemo u susret i pružimo kvalitetan i dostupan proizvod. Ova nagrada za nas predstavlja još jednu potvrdu da smo na dobrom putu, ali i veliku čast i dodatni podstrek da i u budućnosti hrabro koračamo u susret novim pobedama“ – rekao je Jaroslav Stupavski, direktor kompanije Carnex.
Licencni program „Superbrands“, osmišljen je u Velikoj Britaniji pre deset godina i od tada se proširio na preko 60 zemalja sveta na četiri kontinenta. Nagrade Superbrands su u svetu priznate kao objektivne reference prepoznatljivosti jednog brenda na tržištu. Robne marke boduje prvo Savet Superbrands a potom se rezultati zbrajaju sa rezultatima glasanja potrošačke publike dobijenim nakon ispitivanja tržišta.