Претрага

CARNEX – Najbolje iz Srbije 2011

20.05.2013.

Kompanija CARNEX je u akciji „Najbolje iz Srbije 2011“, u kategoriji Roba svakodnevne potrošnje – korporativni brend, po treći put zaredom osvojila prvo mesto i dobila specijalnu statuu.
Na svečanom proglašenju dobitnika nagrada održanom 29.02. u Privrednoj komori Srbije, direktor kompanije „Carnex“ Jaroslav Stupavski je istakao: „ Zadovoljstvo je naći se u društvu najboljih srpskih brendova, a pre svega odgovornost poneti priznanje najboljeg korporativnog brenda robe svakodnevne potrošnje. Ova laskava titula je nagrada za sve zaposlene u Carnex-u, koji su brend gradili više od pet decenija. Svesni smo da progres zavisi od tehnoloških inovacija, ali i sposobnosti, znanja, kao i rezultata koje zajednički postižemo.“
U narednom periodu Carnex, koji je od skora u sistemu MK Group, očekuje ostvarivanje sinergetskog efekta, nastavak dobrog pozicioniranja na domaćem tržištu, kao i proboj proizvoda u evropske i svetske okvire, što će dodatno uticati na usklađivanje proizvodnje sa najvišim svetskim standardima u prehrambrenoj industriji.
Akciju su organizovali Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni list “Privredni pregled“.