Претрага

Direktorka ljudskih resursa MK Group, Marina Rakić, na Forumu mladih

26.09.2022.

Cilj ovakve vrste okupljanja je pružanje boljih uslova mladima pri zapošljavnju

Marina Rakić, direktorka ljudskih resursa MK Group, učestvovala je na Forumu mladih, koji organizuju SOS Dečija sela Srbija u okviru svog programa „Jaki mladi“, koji se bavi socijalnom inkluzijom i ekonomskom održivosti madih iz ranjivih grupa. Naša kompanija već 11 godina podržava rad organizacije SOS Dečija sela Srbija kroz različite aktivnosti, pa se rado odazvala pozivu da učestvuje na ovom skupu.

Forum je okupio je predstavnike korporativnog sektora i mlade ljude koji su u potrazi za poslom ili planiraju da ubrzo stupe na tržište rada. Na ovom skupu Marina Rakić je podelila savete za pisanje CV-a i motivacionog pisma, upoznavanje sa tehnikama razgovora na intervjuu za posao i učenje osnovnog kodeksa poslovnog ponašanja.
Cilj ovakve vrste okupljanja je pružanje boljih uslova i prohodnosti mladima pri zapošljavanju, obezbeđujući im adekvatne veštine i kvalifikacije, koje će im osigurati bolji prolaz na određenim radnim pozicijama. Centar „Jaki mladi“ je zahvaljujući treninzima zapošljavanja, životnih veština i koučinga, osnažio preko 700 mladića i devojaka.