Претрага

Donacija poslovnog kluba Privrednik Upravi saobraćajne policije

13.05.2015.

Srpski poslovni klub „Privrednik“ donirao je beogradskoj policiji 25 alkometara u vrednosti od 1,4 miliona dinara. Predsednik kluba „Privrednik“, Miodrag Kostić uručio je aparate za merenje količine alkohola u krvi kod vozača, načelniku Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije, Vladimiru Rebiću.

„Imajući u vidu zaštitu i bezbednost, pre svega onih najmlađih u saobraćaju, nadamo se da će ova donacija u narednim akcijama pomoći da se smanji broj saobraćajnih nezgoda, kao i da se preduprede nezgode s težim posledicama“, istakao je Miodrag Kostić.

Naglasio je da je lična odgovornost nešto što treba da poseduje svaki učesnik u saobraćaju, ali i da odgovorne kompanije akcijama poput ove mogu da pomognu u podizanju svesti o potrebi veće kontrole i obazrivosti u saobraćaju.Kostić je u ime „Privrednika“ rekao da će ta organizacija i u narednom periodu odazvati na ovakvu i slične akcije.“Jedino zajedničkim delovanjem i apelom možemo učiniti korak napred ka podizanju opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju na viši nivo“, naglasio je Kostić.