Претрага

Ekipa filma „Montevideo”

04.04.2013.

U kongresnoj sali MK Mountain Resorta na Kopaoniku prikazana je projekcija domaćeg filmskog ostvarenja „Montevideo, Bog te video” kojoj je prisustvovala glumačka ekipa na čelu sa rediteljem Draganom Bjelogrlićem.

Svečana projekcija filma „Montevideo, Bog te video” održana je 12. januara u kongresnom centru MK Mountain Resort. Projekciji su prisustvovali reditelj filma Dragan Bjelogrlić, glumci Mima Karadžič, Petar Strugar, Miloš Biković, Viktor Savić, Nina Janković, Danina Jeftić, Tamara Dragićević sa ostalim članovima filmske ekipe. Ljubitelji ove glumačke ekipe imali su priliku se na šetalištu „Beogradske avenije” ispred hotela Grand upoznaju sa glumcima i dobiju autograme.

MK Mountain Resort u saradnji sa producentima filma „Montevideo, Bog te video“, omogućio je prikazivanje filma tokom zimske sezone, sa početkom u 20:30 časova. Svi koji žele da upotpune uživanje nakon skijaškog dana na Kopaoniku karte za projekciju mogu kupiti na recepciji hotela Grand i hotela Angella.

Prema rezultatima gledanosti, od beogradske premijera koja je bila 20. decembra, film „Montevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića u bioskopima širom Srbije videlo je 100.000 ljudi.