Претрага

Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok

06.12.2022.

Kada je prošle godine čuveni hotel Grand Kopaonik zasijao u potpuno novom izdanju pred sam početak zimske sezone, zahvaljujući investiciji vrednoj više od 30 miliona evra, vlasnička kompanija MK Group već je najavila i novi, izuzetno vredan poduhvat – Grand Residences. U pitanju je novo, luksuzno opremljeno krilo sa 40 premijum uređenih apartmana, sopstvenom recepcijom, spa centrom, garažom, skijašnicom na samom izlazu ka ski stazama, a la carte restoranom i vhunskom uslugom dostupnom rezidentima.

Sa svojom ekskluzivnom lokacijom i sadržajima, Grand Residences opravdavaju svoje ime kroz savremeni i prefinjeni dizajn enterijera i celokupni utisak neprikosnovene elegancije, stila i komfora. Eksterijer je savršeno uklopljen u ambijentalnu celinu i tradicionalni “kopaonički stil gradnje”, dok enterijerom dominiraju kamen, drvo i detalji inspirisani moćnom prirodom Kopaonika. Rezidentima je na raspolaganju 11 tipova apartmana različite kvadrature od ušuškanih od 31m2, do prostranih od 250m2. Pronašavši inspiraciju u planinskim kolibama, ekskluzivne rezidencije odlikuju topli i prirodni tonovi i all-natural detalji i završni potezi, nezamislivi bez punog drveta i kamenih zidnih i podnih panela. Posebnom pažnjom su probrani detalji u enterijeru, poput umetničkih komada nameštaja koji odišu notom posebnog stila i zrače privlačnom udobnošću.

Pored komfora luksuznih apartmana koji su stavljeni kupcima na raspolaganje, izuzetne pogodnosti očekuju vlasnike apartmana, kako u samom rezidencijalnom krilu, tako i u hotelu Grand Kopaonik, poput prvoklasne konsijerž usluge, luksuznih spa tretmana, unutrašnjeg bazena i fitnesa, vrhunskog gastronomskog iskustva, sportskih sadržaja, kvalitetne animacije i čuvanja dece. Kao deo nesvakidašnjeg premium iskustva, iskusni hotelski tim će organizovati privatne večere, peronalizovane aktivnosti u prirodi, časove skijanja, privatni VIP shopping, set za udoban boravak bebe, personalizovane spa proizvode i tretmane, brigu o apartmanu i još mnogo toga što će zadovoljiti potrebe za prefinjenim ugođajima i luksuznim doživaljajem Kopaonika.

“Regionalno tržište je naviklo da MK Group donosi novitete i najviši kvalitet u oblastima kojima posluje. Grand Residences je još jedan pokazatelj kako smo nivoom usluge i kvaliteta jednog turističkog real state projekta još jednom podigli lestvicu. Vrednost investicije u Grand residences iznosi preko 15 miliona evra i sigurna sam da će doprineti dodatnom razvoju destinacije Kopaonika, ali i razvoju ovog segmenta poslovanja”, rekla je Aleksandra Stojanović, Direktor korporativnih poslova MK Group.

Kontinuirano negujući tradiciju izuzetnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i vrhunski kvalitet.Posvećen stalnom unapređenju u domenu luksuzne hotelske usluge, nastavlja da pomera granice domaćeg, ali i regionalnog planinskog turizma, ovoga puta u duhu personalizovane usluge, vrhunskih sadržaja i premium servisa posebno osmišljenih za potrebe novog rezidencijalnog krila i njegovih korisnika.

Brošura