Претрага

Miodrag Kostić obradovao štićenike SOS Dečijeg sela

12.12.2018.

Kraljevo, 9. decembar 2018. godine – U susret praznicima, Miodrag Kostić, predsednik MK Group, posetio je sve štićenike SOS Dečijeg sela u Kraljevu i tradicionalno, šestu godinu za redom, uručio im novogodišnje poklone. Tom prilikom poželeo im je dobro zdravlje i pozvao ih na zimovanje na Kopaoniku.

„Drago mi je što sam i ove godine u Kraljevu u SOS Dečijem selu. Kompanija MK Group punih 6 godina misli o potrebama ove dece. Novogodišnji pokloni su samo jedan od načina da ih obradujemo. Svakako ih željno iščekujemo na tradicionalnom zimovanju koje MK Group organizuje za njih na Kopaoniku“, istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

„Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim gospodinu Kostiću i kompaniji MK Group što godinama pomažu mlade bez roditeljskog staranja, i tako pružaju podršku našim naporima da ovim mladim ljudima obezbedimo dom pun ljubavi ”, izjavila je Vesna Mraković, Nacionalna direktorka Fondacije SOS Dečija sela Srbija.

Kompanija MK Group donirala je 220.000 EUR za izgradnju Kuće za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, čime je omogućila humanije uslove za odrastanje tinejdžera. Do sada je u Kući stasalo 50 mladih bez roditeljskog staranja, dok trenutno u njoj boravi 12 srednjoškolaca i 11 studenata. U znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i doprinos, međunarodna organizacija SOS Dečije selo, 2015. godine dodelila je bedž časti Miodragu Kostiću.