Претрага

Kempinski Palace Portorož najbolji MICE hotel u Sloveniji

03.11.2022.

Hotel Kempinski Palace Portorož nagrađen je prestižnom titulom Najbolji MICE hotel u Sloveniji 2022 od strane World MICE Awards. Ova nagrada dolazi posle titule Najbolji hotel u zemlji 2022 koju je Kempinski Palace Portorož dobio šestu godinu zaredom.

Cilj World MICE Awards je podizanje standarda unutar MICE sektora (Meetings, Incentives, Conferences, Events) kroz nagrađivanje organizacija koje su lideri u ovim oblastima. Nagrada je ustanovljena na inicijativu MICE sektora sa misijom da bude merilo izvrsnosti i podsticaj rasta, inovacija i najbolje prakse na globalnom nivou. World MICE Awards je sestrinski događaj World Travel Awards koji je pokrenut 1994. godine kako bi promovisao izvrsnost u putovanjima i turizmu.

„Nagrada svedoči o izuzetnom radu celog hotelskog tima i predstavlja veliko priznanje da je naš Kempinski Palace Portorož ne samo vodeći hotel, već i najbolji MICE hotel u Sloveniji, kao i među najboljima u Jadranskom regionu. S obzirom na to da smo prepoznatljivi kao hotel za odmor na moru, osvajanje nagrade u segmentu poslovnih putovanja je ogroman uspeh jer dokazuje da napredujemo i na ovom polju i pomoći će nam da prevaziđemo sezonski karakter,” poručili su iz hotela Kempinski Palace Portorož.

Tokom godina hotel Kempinski Palace Portorož je dobio brojna prestižna međunarodna priznanja i nagrade. Šestu godinu zaredom je proglašen za vodeći hotel u Sloveniji od strane World Trade Awards. Dobitnik je Star Diamond Award 2019, kao i Meetings star za Najbolji hotel za kongrese i konferencije u Sloveniji, takođe nekoliko godina zaredom. Luksuzni hotelski restoran „Sophia Restaurant” je 2022. godine treći put zaredom preporučen od strane Michelin vodiča zbog izvanredne i kreativne kuhinje. Pored toga, restoran je dobio ocenu 15/20 od strane prestižnog Gault&Millau vodiča koji ističe njegovu izvrsnu uslugu i sofisticiranu hranu.