Претрага

Miodrag Kostić obradovao štićenike SOS Dečijeg sela u Kraljevu

12.12.2017.

Povodom novogodišnjih praznika koji se bliže, Miodrag Kostić, predsednik MK Group posetio je štićenike SOS Dečijeg sela u Kraljevu i tom prilikom im uručio novogodišnje paketiće uz želju da ih služi, pre svega dobro zdravlje, ali i da istraju u svojim planovima i ciljevima koji su postavili. Onim najmlađima u narednoj godini poželeo je puno osmeha, druženja i radosti, ali i da nikad ne prestanu da maštaju.

„Kada ste posvećeni onome što radite i to radite dobro, prija kada dobijete nagrade i priznanja od uglednih pojedinaca koji cene trud i napor koji ulažete. Ipak, najveće zadovoljstvo i osećanje ispunjenosti dolazi od onih kojima su pažnja, upućena topla reč i podrška najvažniji. Drago mi je što iz godine u godinu vidim kako osmesi na vašim licima i nada u bolje sutra nisu iščezli. Ponosan sam što su neki od mališana koji su boravili ovde danas uspešni zreli ljudi, koji se bez obzira na svoje životne okolnosti, hrabro suočavaju sa svim izazovima. U susret predstojećim praznicima, poželeo bih vam da ostanete posebni, iskreni i da ne odustajete od svojih snova“, istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Tradicionalni novogodišnji paketići koje MK Group svake godine dodeljuje štićenicima SOS Dečijeg sela u Kraljevu deo su kontinuiranih društveno odgovornih aktivnosti. Krajem 2012. godine kompanija MK Group finansirala je izgradnju Kuće za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, gde borave deca iz SOS Dečijeg sela nakon 15. godine života i gde se uz podršku edukatora, pripremaju za samostalan život. Pored toga, u prethodnom periodu, ova kompanija realizovala je i projekat  „Digitalna pismenost” u nameri da tinejdžere iz SOS dečijeg sela aktivnije uključi u društveni život i pomogne im u odabiru budućeg zaposlenja. Zbog svih doprinosa i pomoći koje je Miodrag Kostić uputio SOS Dečijem selu u Kraljevu, 2015. godine odlikovan je bedžom časti koji dodeljuje ova međunarodna organizacija u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i doprinos ostvarenju misije čiji je cilj „Dom pun ljubavi za svako dete“.

Posvećenost, osluškivnje potreba, podrška i pomoć onima kojima je to najpotrebnije i dalje ostaju važan element poslovanja MK Group, jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.