Претрага

Miodrag Kostić poneo priznanje ,,Najbolji industrijalac”

12.08.2013.

09.04.2013. godine „Medija invent“ i Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu zajedno s Privrednom komorom Vojvodine i regionalnim privrednim komorama Srbije dodelili su tradicionala priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u Matici srpskoj u Novom Sadu. Priznanje „Najbolji industijalac Srbije“ poneo je g.Miodrag Kostić predsednik MK Group.

Predsednik MK Group, g.Miodrag Kostić u svet privatnog preduzetništva kročio je pre tačno 30 godina. Investirajući u Srbiju i Ukrajinu, promovišući našu zemlju kao idealno mesto za ulaganje, teška vremena i krizu uspeo je da pretvori u šansu, a šansu u rezultat koji danas nosi ime MK Group koji čini poslovni sistem od 35 preduzeća sa oko 5000 radnika širom Srbije i Ukrajine.

Tokom 2012.godine MK Group je ostvarila profit oko 700 miliona evra ukupnog prihoda, medjutim poslovni uspeh se ne meri isključivo postignutim poslovnim rezultatima i ciframa. Kompanija MK Group kao društveno odgovorna u 2012.godini donirala je oko 220 hiljada evra za izgradnju kuće mlade u SOS Dečijem selu u Kraljevu.

U istom duhu g. Miodrag Kostić nastavlja i u 2013.godini sa željom da svoju porodičnu kuću , kao zadužbinu porodice Kostić, ustupi na korišćenje „Institutu za zdravstevnu zaštitu, dece i omladine Vojvodine“ u Novom Sadu.

Uspešni poslovni rezultati, ugled i poštovanje koji se kroz posao stiče čine g.Miodraga Kostića, predsednika kompanije MK Group, jednim od najuspešnijih srpskih i regionalnih privrednika sa priznanjem Kapetan Miša Anastasijević – „Najbolji industrijalac“ u 2012. godini.