Претрага

MK Group dobitnik nagrade Digital Awards 2023 za najkreativnije vođenje društvenih mreža

20.09.2023.

U godini jubileja kada proslavlja 40 godina uspešnog poslovanja, MK Group je dobila prestižnu nagradu Digital Awards 2023 za najkreativnije vođenje društvenih mreža. Nagrada je dodeljena na Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima – Digital, održanoj u hotelu Hyatt u Beogradu.

MK Group se može pohvaliti i time da je prvi dobitnik ove nagrade koja je ove godine uspostavljena povodom jubilarnog desetog održavanja konferencije, sa ciljem da se oda priznanje najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, odnosa sa javnošću, ICT industrije i digitalnih inovacija.

Nagradu je ispred MK Group preuzela Tamara Veselinović, direktorka korporativnih komunikacija MK Group, koja je tom prilikom izjavila: “Zahvaljujem se u ime celog tima na nagradi. Ovo priznanje nam je posebno drago jer smo nagrađeni za kreativnost jubilejske kampanje povodom 40 godina naše kompanije koje obeležavamo ove godine.”

Kampanja pod sloganom “Slavimo budućnost: 40 godina MK Group – najbolje tek dolazi“ imala je za cilj osnaživanje reputacije strateškog investitora u Adria regionu, koji uz razvoj poslovanja ulaže u ljude – svoje zaposlene i lokalne zajednice. Tim povodom je na mrežama Linkedin i Youtube plasiran veliki broj aktraktivnih, kreativnih i inovativnih vizuala i video materijala. Na taj način je MK Group široj javnosti predstavila svoj novi trogodišnji investicioni ciklus ukupne vrednosti 1,6 milijardi evra što je uključivalo multimedijalni prikaz 12 „projekata budućnosti“ iz oblasti u kojima se MK Group pozicionirala kao regionalni lider: poljoprivreda i prehrambena industrija, turizam i real-estate sektor, te obnovljivi izvori energije, ali i kao lider društvene odgovornosti zahvaljujući svom programu „Podrška porodici“. Na MK Group profilima javnost je mogla da se upozna i sa liderskim timom kompanije, ali i brojnim internim projektima posvećenih zaposlenima.