Претрага

MK Group dobitnik originalne medalje sa Svetskog prvenstva u Madridu

12.01.2015.

Košarkaški savez Srbije dodelio je kompaniji MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem,originalnu medalju sa svetskog prvenstva u Madridu za izuzetan doprinos razvoju sporta i podršci našoj košarkaškoj reprezentaciji. Ova medalja dodeljena je zbog podrške MK Group koja je omogućila košarkašima pripreme na Kopaoniku za Svetsko prvenstvo.

„Drago mi je što je upravo Kopaonik bio početna stanica naše košarkaške reprezentacije za pohod na srebrnu medalju osvojenu na Svetskom prvenstvu. Jedna od odlika MK Group jeste i uspešno prepoznavanje potencijala, često pre drugih. Na primeru podrške koju smo pružili našim košarkašima, to se još jednom pokazalo. MK Group i njene članice i u buduće će nastaviti da pružaju podršku sportu i sportistima, a uveren sam da će nas košarkaši ponovo obradovati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Berlinu“, izjavio je ovom prilikom Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Osim MK Group, originalna medalja sa svetskog prvenstva u Madridu uručena je i Olimpijskom komitetu Srbije, Telekomu Srbije, Komercijalnoj banci, Elektroprivredi Srbije, Hebi, NIS-u, Lasti i dr.

Srebrna medalja još jedna je potvrda kvaliteta aktivnosti koje MK Group i njene članice već godinama realizuju kroz podršku sportistima. Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava za CSR projekte, i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, MK Group nastoji da pruži podršku sportski orijentisanim aktivnostima i pojedincima i bude pouzdan partner društvu u rešavanju socijalnih problema.