Претрага

MK Group dobitnik zlatne medalje „Moj izbor“

15.05.2013.

Kompаnija MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, dobitnik je zlatne medalje „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu, koje dodeljuje Udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograd.

I pored svih fantastičnih rezultata koje je MK Grupa ostvarila prošle godine, najviše smo ponosni što smo izgradili kuću za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, jer sva deca imaju jednako pravo na osnovne potrebe. Pružili smo dom za petnaest mladih ljudi i obezbedili im kvalitetne uslove za život, okruženje kakvo zaslužuju, i to nam je bila zvezda vodilja i dodatni motiv za izgradnju jednog ovakvog doma. Priznanje „Moj izbor“ je i još samo jedna potvrda da smo doneli pravu odluku.

U narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih.Nedavno je osnovana Zadužbina porodice Kostić, koja će uskoro biti namenjena Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine i predstavljaće roditeljsku kuću za oporavak dece obolele od raka.

Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znantna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.