Претрага

MK Group donirao 3,5 tona svojih proizvoda Crvenom krstu Srbije

11.10.2018.

Kompanija MK Group organizovala je veliku humanitarnu akciju u okviru koje je donirala 3,5 tona svojih proizvoda korisnicima narodnih kuhinja pri Crvenom krstu u Novom Sadu, Vrbasu, Malom Iđošu, Bačkoj Topoli i Sremskim Karlovcima.

„Kao jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u zemlji, kontinuirano radimo na poboljšanju uslova i kvaliteta života u svih 70 lokalnih zajednica u kojima poslujemo. U proteklih 5 godina sproveli smo preko 480 društveno odgovornih akcija sa ciljem da MK Group učvrsti status stabilnog i pouzdanog partnera u tim opštinama, što potvrđuje da je društvena odgovornost jedna od osnovnih vrednosti našeg sistema“, istakla je tom prilikom Aleksandra Stojanović, direktor korporativnih poslova MK Group.

„Crveni krst Srbije kroz svoje aktivnosti i programe kontinuirano, već 143 godine, pruža pomoć najugroženijem stanovništvu naše zemlje. Jedan od najefikasnijeg sistema odgovora na najosnovnije potrebe čoveka, potrebe za hranom, danas jeste Program narodnih kuhinja Crvenog krsta u Srbiji. Vrednost ove donacije, koja je usmerena na najugroženije korisnike ovog Programa u 5 sredina, pored direktne podrške u ishrani, ogleda se i u pogledu pozitivnog primera društveno odgovornog poslovanja“, izjavila je Vesna Milenović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije.