Претрага

Zadužbini porodice Kostić uručeno priznanje „Moj izbor 2014“

30.09.2014.

Kompаnija MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, dobitnik je priznanja „Moj izbor 2014“ za društveno odgovorno poslovanje u 2013. godini, sa projektom „Zadužbina porodice Kostić“, koje dodeljuje Udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograd.

Miodrag Kostić, predsednik MK Group, je svoju porodičnu kuću, koja se prostire na 1400 kvadratnih metara, kao zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio na korišćenje „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ i udruženju NURDOR za potrebe humanijeg lečenja. Roditeljska kuća je namenjena deci koja dolaze iz unutrašnjosti u pratnji jednog roditelja, tokom njihovog lečenja od malignih oboljenja.

I u narednim godinama kompanija MK Group nastaviće da osluškuje i razume potrebe svoje okoline, jer je investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana zapravo ulaganje u bolje sutra svih. Tokom 30 godina poslovanja MK Group i predsednik ove kompanije Miodrag Kostić kontinuirano se zalažu da pomognu ugroženima i da budu podrška mladim ljudima izdvajajući znatna novčana sredstava za humanitarne akcije i edukaciju mladih.

Kompaniji MK Group je ovo drugo priznanje koje dodeljuje „Moja Srbija“, jer je prošle godine dobila zlatnu medalju „Moj izbor 2013“ za društveno odgovorno poslovanje u 2012. godini, sa projektom SOS Dečije selo u Kraljevu.