Претрага

MK Group – „Kompanija koja je obeležila deceniju“

05.04.2013.

Klub privrednih novinara Srbije dodelio je Zlatnu plakatu kompaniji MK Group za „Kompaniju koja je obeležila deceniju“. Svečanosti koja je priređena u Narodnom pozorištu u Beogradu prisustvovao je veliki broj privrednika, političara i umetnika čiji je angažman nagrađen Zlatnim dinarom cara Dušana.

Predsednik kompanije MK Group, gospodin Miodrag Kostić, primio je nagradu ispred kompanije i svih zaposlenih koji su neumornim radom i posvećenošću kompaniji doprineli da se borba sa krizom i izazovima isplati i kruniše ovom prestižnom nagradom. 

MK Group je i u veoma teškim ekonomskim okolnostima, uspevala da opstane i da se razvije do granica na kojima je danas. Mnogo je toga potrebno da biste postali najbolji. Znanje, vera u sebe i svoje saigrače, vizija, posvećenost poslu, originalnost i još mnogo toga. Da biste bili najbolji, treba dobro da upoznate druge takmičare, njihove mane i vrline, njihove strategije i taktike… Ali pre toga, treba dobro poznavati i organizovati svoj tim. Drago mi je da ovo priznanje dolazi iz kruga privrednih novinara Srbije, koji godinama prate rad MK Group. To je potvrda da smo zreli za budućnost i spremni za nove izazove!“ – istakao je gospodin Kostić.

Kompanija MK Group će nastojati da, uz pomoć tima vrsnih stručnjaka i talentovanih mladih ljudi, ovu titulu opravda kroz još jednu uspešnu deceniju poslovanja.