Претрага

MK Group osvojila D&C nagradu u Hrvatskoj

10.10.2023.

MK Group dobila je nagradu prestižnog magazina Diplomacy&Commerce u kategoriji Award for best humanitarian efforts (company). Dodela je održana 9. oktobra u Zagrebu, a nagradu je ispred kompanije primio Luka Bjeković, direktor MK Energy divizije.

„Zahvaljujem se ispred MK Group na ovoj nagradi i ponosan sam što je došla baš u godini našeg jubileja – kada slavimo 40 godina postojanja. Drago mi je da su naše društveno odgovorne aktivnosti prepoznate širom Adria regiona u kome poslujemo. U Hrvatskoj smo prošle godine uručili donaciju porodilištu Kliničko bolničkog centra ″Sestre milosrdnice″ u Zagrebu, a ove godine donacije smo u okviru našeg programa „Podrška porodici” usmerili na više od 20 vrtića u regionu. I u narednom periodu nastavićemo sa društveno odgovornim aktivnostima koje su usmerene na porodicu, decu i mlade, jer slavimo budućnost”, istakao je Bejković.

Ovo je još jedna u nizu nagrada koja potvrđuje stratešku opredeljnost MK Group i potvrda je angažovanosti kompanije koja se u godini jubileja obavezala da će za projekte društvene odgovornosti izdvajati minimum milion evra godišnje.