Претрага

MK Group partner RE-SET SUMMIT-a

18.11.2020.

Kompanija MK Group podržala je RE-SET SUMMIT, u organizaciji Adria Media Group koji će tokom dve nedelje, okupiti veliki broj eminentnih učesnika i sagovornika. U okviru konferencije „Privredni rast – domaće i strane investicije“, govornik je bio Andrija Vuković, CFO MK Group, koji je istakao:

„Planovi MK Group u pogledu investicionih ulaganja ostaju nepromenjeni. Za privredu svake zemlje je važno da domaći privredni subjekti budu nosioci rasta i razvoja. Samo u toku ove godine MK Group investira preko 30 miliona evra u agrar u rast proizvodnih kapaciteta, preciznu poljorpivredu, a planiramo i nove investicije u biogas. Po pitanju turizma, naš plan za narednu godinu je dalji razvoj destinacije i ulaganje preko 30 miliona evra, u oplemenijivanje sadržaja na Kopaoniku i renoviranje hotela Grand”.

Na konferenciju su učestvovali i Katarina Obradović Jovanović, pomoćnik ministra privrede, Radoš Gazdić, direktor Razvojne agencije Srbije, Sasha Cioringa, generalni direktor Continental Automotive Srbija, a moderator je bio Ivan Nikolić, direktor za naučnoistraživački razvoj Ekonomskog instituta.