Претрага

MK Group strateški partner SEEBDN-a na konferenciji “Strategic Economic Talks“

05.10.2021.

Hotel Kempinski Adriatic – MK Group je bila strateški partner Mreže poslovnog razvoja jugoistočne Evrope (SEEBDN, Southeast Europe Business Development Network) na konferenciji “Strategic Economic Talks“, koja je održana od 30.09.2021. do 02.10.2021. u Hotelu Kempinski Adratic u Savudriji.

Jovan Purar, direktor MK Group, izrazio je zadvoljstvo što je MK Group strateški partner na događaju i obratio se pristutnima sledećim rečima: “Velika mi je čast što ovom prilikom mogu da vas pozdravim ispred kompanije MK Group. Drago mi je da smo ove godine strateški partner, ali i domaćin, u našem prelepom hotelu Kempinski Adriatic. Istakao bih činjenicu da je MK Group kompanija koja posluje na regionalnom nivou, u 123 lokalne zajednice u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji, kao i da zapošljava više od 6.000 ljudi iz čitave jadranske regije. Tržišta na kojima poslujemo skoro četiri decenije vide nas ne samo kao vodeću investicionu grupu koja stvara odlične finansijske rezultate, već i kao kompaniju koja kontinuirano ulaže u rast i razvoj lokalne zajednice“.

Konferencija “Strategic Economic Talks“ okupila je u Hotelu Kempinski Adriatic eminentne međunarodne učesnike i važne predstavnike političke, ekonomske i poslovne zajednice regiona.