Претрага

MK Group ugostila mlade iz SOS Dečijeg sela na Kopaniku

17.03.2016.

Tinejdžeri iz Zajednice mladih pri SOS Dečijem selu iz Kraljeva bili su gosti kompanije MK Group na Kopaoniku, od 10. do 13. marta. Jedanaest srednjoškolaca uživalo je u zimskim čarolijama u ovom turističkom centru, a imali su priliku da se po prvi put oprobaju i u skijanju, zahvaljujući MK Group koja im je obezbedila instruktora skijanja i svu potrebnu opremu.

Pored uživanja na snegu, kuglanja i plivanja, za mlade su organizovani i edukativni sadržaji. Na radionici o pisanju CV-ja i pripremi za intervju za posao, mladi su od menadžera za ljudske resurse saznali niz korisnih saveta o tome kako da se na najbolji način predstave budućim poslodavcima. Radionici se pridružio i predsednik MK Group, Miodrag Kostić koji je uživao u razgovoru sa mladima.

Druženje na Kopaoniku samo je jedan u nizu načina na koji MK Group godinama unazad doprinosi srećnijem odrastanju dece i mladih SOS Dečijeg sela Kraljevo. Sama Zajednica mladih, kroz koju je do sada prošlo 36 mladih, izgrađena je 2012. godine zahvaljujući donaciji MK Group.