Претрага

MK Grupa ulaže 6,5 miliona evra u Hotel Kempinski Palace Portorož

21.02.2022.

MK Grupa, jedan od regionalnih lidera u turizmu, uložiće 6,5 miliona evra u renoviranje svog hotela Kempinski Palace Portorož.

Ove godine će 3,5 miliona evra biti uloženo u renoviranje 78 soba modernog dela hotela, za koje se očekuje da će biti završeno do kasnog proleća. Sobe će biti u potpunosti redizajnirane u minimalističkom, modernom stilu, a poseban akcenat će biti na opremi i IT infrastrukturi. Konferencijski centar će biti adaptiran kako bi odgovorio na potrebe savremenih multimedijalnih sastanaka. Wellness zona i fitnes sala će takođe biti redizajnirane i proširene.

U naredne dve godine MK Grupa će uložiti dodatnih 3 miliona evra u renoviranje ostatka hotela.

„Renoviranje hotela ima za cilj još veće poboljšanje kvaliteta usluge i sadržaja kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo naših gostiju“, kaže Kai Behrens, generalni direktor Kempinski Palace Portorož. Hotel je prošle godine proglašen za najbolji u Sloveniji, a nedavno je dobio i priznanje za „Najbolji hotel za sastanke“. „I uz brojna priznanja nastavljamo da ulažemo jer želimo da budemo najbolji ne samo u Sloveniji već́ i u širem regionu, a renoviranje nam to omogućava. Zadovoljni smo što i MK Grupa vidi isti potencijal za dalji rast i širenje poslovanja”, izjavio je Behrens.