Претрага

Najbolje iz Srbije

04.04.2013.

Kompanija Carnex, najnovija članica MK Group sistema, dobila je nagradu kao najbolji korporativni brend svakodnevne potrošnje u sektoru hrane u akciji „Najbolje iz Srbije“, koju već 8 godina organizuju Privredna komora Srbije, dnevni list „Privredni pregled” i Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede.

Jedna od članica MK Group holdinga, kompanija Carnex, sa zadovoljstvom se našla u društvu 20 najboljih srpskih brendova i sa ponosom i velikom odgovornošću ponela priznanje „Najbolje iz Srbije“.

Ova laskava titula je nagrada za sve zaposlene u Carnex-u, koji su brend gradili više od pet decenija. Svakako da dosadašnji zajednički progres zavisi od tehnoloških inovacija, ali i sposobnosti, znanja, kao i rezultata koje postižu naši zaposleni.

S obzirom da Carnex namerava da bude još bolji i jači, da ide u korak sa vremenom i svetskim trendovima, u narednom periodu očekuje se ostvarivanje sinergetskog efekta, nastavak dobrog pozicioniranja na domaćem tržištu, kao i proboj naših proizvoda u evropske i svetske okvire, što će dodatno uticati na usklađivanje proizvodnje sa najvišim svetskim standardima u prehrambrenoj industriji.