Претрага

Novogodišnji paketići za mališane u Zadužbini porodice Kostić

30.12.2014.

Kompanija MK Group je i ove godine, novogodišnjim paketićima i druženjem sa Deda Mrazom, obradovala mališane koji borave u Roditeljskoj kući, pri Zadužbini porodice Kostić u Novom Sadu. Paketiće su dobila i ostala deca koja su tokom 2014. godine boravila u Roditeljskoj kući, kao i deca koja se, uoči Nove godine, nalaze na odeljenu za neonatologiju pri „Institutu za zdravstvenu zaštitu omladine i dece Vojvodine“.

U susret praznicima, kompanija MK Group omogućila je da se mališani i njihovi roditelji osećaju što prijatnije i da bar na trentutak, u pražničnom ambijentu, zaborave na bitku koju vode.

Početkom aprila 2013. godine, predsednik MK Group, Miodrag Kostić, je svoju porodičnu kuću, kao Zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio na korišćenje „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ i udruženju NURDOR za potrebe humanijeg lečenja. Roditeljska kuća je namenjena deci koja dolaze iz unutrašnjosti u pratnji jednog roditelja, tokom njihovog lečenja od malignih oboljenja.