Претрага

Pomoć poplavljenim područjima u Republici Srpskoj

09.05.2013.

Kompanija Sunoko d.o.o, najveći domaći proizvođač i izvoznik šećera koji posluje u sastavu MK Group, donirala je 24 tona šećera stanovništvu poplavljenih područja na teritoriji Republike Srpske.

Kompanija Sunoko, u čijem sastavu posluju četiri šećerane, i ovog je puta odgovorila na potrebe stanovništva ugroženog elementarnim nepogodama. Stanovništvu sa teritorije opštine Bijeljina, koje je zadesila katastrofalna poplava, upućena je pomoć u vidu 24 tona šećera.
 
-Od uspešnih kompanija i pojedinaca očekuje se da vlastitim primerom pokažu brigu i solidarnost za one kojima je pomoć potrebna, poput ove koja je zadesila poplavljene opštine u Republici Srpskoj – naglasio je gospodin Miodrag Kostić, predsednik Holding kompanije MK Group, apelujući i na druge privrednike i uspešne kompaniji u Srbiji da pomognu ugroženom području.
 
MK Group, zajedno sa kompanijama iz sistema, nastavlja da pomaže stanovništvu promovišući na taj način društvenu odgovornost kao neodvojiv segment poslovanja svake uspešne kompanije. Kompanije iz MK Group poslovnog sistema, na godišnjem nivou izdvajaju značajna novčana sredstava kojima doprinose poboljšanju uslova života i rada u Srbiji.