Претрага

Sastanak predstavnika kompanije MK Group i predstavnika ambasade Ukrajine u Beogradu

13.03.2014.

Kompanija MK Group organizovala je sastanak sa predstavnicima ambasade Ukrajine u Beogradu. Predsednik MK Group, g.Miodrag Kostić i direktor MK Agrar, g.Miloš Bugarin, sastali su se sa g.Aleksandrom Kiričenkom, otpravnikom poslova ambasade Ukrajine u Beogradu i g.Ihorom Vinokurovim, ekonomskim savetnikom ambasade Ukrajine u Beogradu.

Tema sastanka je bila poslovanje kompanije Agro Invest Ukrajina, članice MK Group. Kompanija Agro Invest Ukrajina, već više of 7 godina uspešno posluje u Vinickoj, Kijevskoj, Cerkaskoj i Zitomirskoj oblasti u Ukrajini.Predsednik MK Group, g.Miodrag Kostić, izrazio je očekivanje da će u skorijem periodu doći do stabilizacije u Ukrajini, I da će se poslovanje kompanije Agro Invest Ukrajina i dalje intenzivno razvijati. Takođe je izneo pozitivan stav kompanije o daljim unapređenjem poslovanja u Ukrajini uz podršku međunarodnih institucija.

Predstavnici ambasade Ukrajine u Beogradu, sa velikim zadovoljstvom, su prihvatili vest da kompanija MK Group planira da proširi svoje poslovne akrivnosti i da i dalje investira u oblast agrara na teritoriji Ukrajine.