Претрага

Sunoko obezbedio šećer za sve predškolske ustanove u Beogradu

09.02.2015.

Kompanija Sunoko, članica MK Group, u okviru svojih brojnih društveno odgovornih aktivnosti, donirala je 7 tona šećera za potrebe 17 predškolskih ustanova na teritoriji grada Beograda. Ovim povodom predstavnici kompanije posetili su predškolsku ustanovu “Savski venac“.

„Nadamo se da ćemo ovom donacijom uspeti da zasladimo svaki važan trenutak boravka mališana u vrtiću. Naša kompanija se uvek rado odaziva kada su u pitanju najmlađi sugrađani i drago nam je što i u ovim teškim vremenima možemo da pomognemo predškolskim ustanovama u Beogradu i obezbedimo šećer koji će zadovoljiti njihove potrebe“, izjavio je Ljubiša Radenković, direktor kompanije Sunoko.

„Veoma smo srećni što je kompanija Sunoko izašla u susret našoj molbi za obezbeđivanje neophodne količine šećera. Ovom prilikom voleo bih da se zahvalim Sunoku i MK Group za ovaj izuzetan gest, jer dobrotu treba učiniti i umeti dati“, izjavio je Igor Raičević, zamenik sekretara u Sekretarijatu za obrazovanje i dečiju zaštitu.

Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, kompanija Sunoko je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednici i da su pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema.