Претрага

Karijera

MK GROUP

Naš tim

MK Group zapošljava oko 4000 ljudi u Adria regionu koje povezuje zajednička korporativna kultura i vrednosti koje negujemo i aktivno promovišemo. Mnogi zaposleni koji su započeli svoj profesionalni put unutar naše kompanije i danas su deo našeg tima. Upravo zahvaljujući fokusu na zaposlene i brigu o njima, njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, MK Group je od firme koja je zapošljavala nekoliko ljudi, tokom 40 godina postojanja, izrasla u jednog od najznačajnijih poslodavaca u Srbiji. Razvoj kompanije gradimo na uverenju da su zaposleni temelj našeg uspeha.

0

Broj zaposlenih

0 %

Indeks angažovanosti

0 %

Žena na rukovodećim pozicijama

0

Sati obuka

Vrednosti

MK GROUP

Izvrsnost

Živimo visoke standarde i stvaramo dodatnu vrednost u svemu što radimo.

Osnaženi ljudi

Stvaramo okruženje u kojem pojedinci razvijaju znanje i ostvaruju pun potencijal.

Stalni razvoj

Rastemo iznad svojih granica kroz stalna unapređenja, inovacije i pametne odluke.

Sinergija

Podstičemo jedni druge i zajedno postižemo i doprinosimo više.

Naši ambasadori

MK GROUP

MK Group organizuje dodelu „MK Godišnjih nagrada“ sa ciljem da afirmiše i nagradi kolege koji su svojim radom, trudom i zalaganjem demonstrirali naše korporativne vrednosti u praksi. Upoznajte najboljeg menadžera, najbolji tim i ambasadore vrednosti MK Group za 2023. godinu.

MK GROUP

Edukacija
zaposlenih

Unapređenjem postojećih i razvojem novih profesionalnih kompetencija pomažemo našim zaposlenima da budu u toku sa modernim praksama u poslovanju, da prate trendove i aktuelna saznanja u svojoj struci. Kontinuirano ulažemo u obuke i razvoj znanja i veština zaposlenih, kao i kreiranje podsticajnog radnog okruženja. Samo u 2022. godini smo na nivou MK Group sistema sproveli treninge i stručna usavršavanja u trajanju od 23.645 sati, a za ove potrebe smo uložili 320.000 evra.

MK GROUP

Diverzifikovanost i jednakost

Verujemo da diverzifikovanost i inkluzivnost prilikom zapošljavanja igraju važnu ulogu u razvoju poslovanja i kreiranju stimulativnog radnog ambijenta. Zato okupljamo ljude sa različitim perspektivama, iskustvima i veštinama, koji odražavaju složenost našeg sistema. Razvijamo motivišuće i ohrabrujuće radno okruženje koje poštuje različitost i raznolikost. Politika zapošljavanja MK Group temelji se na principima nediskriminacije i nulte tolerancije na bilo koji njen oblik.

Rodna ravnopravnost

U MK Group sistemu žene čine oko polovine naših zaposlenih. Na upravljačkim pozicijama nalazi se čak 41,3% žena, sa ciljem da i ovaj udeo premaši 50%. Rodna ravnopravnost je jedno od osnovnih načela naše politike zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima.

Pogledajte video o karijerama žena na menadžerskim pozicijama u MK Group.

ZAPOSLENJE ​

Otvorene pozicije​

MK GROUP